Adobe-oppdateringer – priser

01-08-2019

Fra og med 9. januar 2019 kommer Adobe til å varsle Creative Cloud-, Document Cloud- og Adobe Captivate-kunder om prisendringer i utvalgte land. Disse endringene trer i kraft 12. februar 2019.

Disse prisoppdateringene kommer etter årevis med nyskaping som har resultert i revolusjonerende funksjoner og hundrevis av nye oppdateringer som nå er uvurderlige for kundene.

Det blir ingen prisjusteringer for utdanningsplaner, Creative Cloud-fotoplaner og Acrobat-planer for enkeltpersoner i Nord-Amerika og de fleste andre land. Du finner detaljert informasjon i delen med vanlige spørsmål: https://adobe.ly/wwpifaq

Vi er opptatt av å levere applikasjoner og tjenester i verdensklassen for å hjelpe deg med å lage optimalt arbeid og skape enestående digitale opplevelser. Vi har akkurat lansert nye applikasjoner og oppdateringer i Creative Cloud, gjort PDF-forbedringer som forenkler signeringen og delingen, og forbedret verktøyene for immersiv og responsiv e-læring. I tillegg har enkeltpersoner, arbeidsgrupper og bedrifter sett store forbedringer som hjelper dem med å lage flotte opplevelser. Vi fortsetter å utvikle nyskapende løsninger, slik at du kan arbeide på en mer produktiv måte, samarbeide problemfritt og skape fabelaktig innhold.

Brukerfellesskapets – og kreativitetens – kraft er udiskutabel. Den får fart på arbeidet vårt med å utvikle nye produkter og oppdateringer som er mer effektive og intuitive og lettere tilgjengelige enn noensinne. Vi gleder oss til å se hvordan vårt flotte fellesskap vil fortsette å gi liv til digitale opplevelser med produkter fra Adobe.

Recommended Articles