Adobe – uppdaterade priser

01-08-2019

Med start den 9 januari 2019 kommer Adobe att meddela kunder som har Creative Cloud, Document Cloud och Adobe Captivate om prisändringar i vissa länder. Dessa förändringar träder i kraft den 12 februari 2019.

Prisuppdateringarna görs efter åratal av innovation som har inneburit en mängd revolutionerande funktioner och hundratals nya uppdateringar som blivit oumbärliga för våra kunder.

Planerna för studerande/utbildning, Creative Cloud Photography och enskilda planer för Acrobat i Nordamerika och flertalet andra länder omfattas inte av prisändringarna. Mer info finns i Frågor och svar: https://adobe.ly/wwpifaq

Vi satsar på att utveckla och tillhandahålla program och tjänster i världsklass för att hjälpa till att få otroliga resultat och skapa exceptionella digitala upplevelser. Vi har just lanserat nya program och uppdateringar i Creative Cloud, gjort pdf-förbättringar som förenklar underskrifter och delning samt förbättrade verktyg för immersiv och responsiv e-learning. Dessutom har enskilda användare, team och företag fått större förbättringar för att hjälpa team att bygga fantastiska upplevelser. Vi fortsätter att utveckla våra lösningar så att ni kan arbeta effektivare, samarbeta smidigt och skapa fantastiskt innehåll.

Vår community – och själva kreativiteten – är en obestridlig kraft. Den fungerar som bränsle när vi arbetar på att utveckla nya produkter och uppdateringar som är mer kraftfulla, intuitiva och tillgängliga än någonsin. Vi ser fram emot att se hur vår fantastiska community fortsätter att använda Adobes produkter för att blåsa liv i digitala upplevelser.

Recommended Articles